Web
Analytics
Skip to main content

BEL GRATIS: 0800 666 5555

HDD Harddisk harde schijf vernietiging

Aangesloten bij NAID voor archief vernietigen met 100% garantie

Aangesloten bij i-SIGMA voor archief vernietigen met 100% garantie.

Nieuws

| ASK | Nieuws

Hebt u een grote hoeveelheid vertrouwelijke documenten die u moet vernietigen? Dan is eenmalige archief vernietiging op locatie een goede oplossing. Met deze dienst komt een gecertificeerd bedrijf naar u toe om uw archief ter plekke te vernietigen.

Voordelen van eenmalige archief vernietigen op locatie

 • Snel en efficiënt: U hoeft uw archief niet zelf te vervoeren of te verpakken. De vernietiger komt naar u toe en vernietigt uw archief in een mum van tijd.
 • Veilig: De vernietiger gebruikt een gecertificeerde methode om uw documenten onherstelbaar te vernietigen. U ontvangt een vernietigingscertificaat als bewijs.
 • Betrouwbaar: De vernietiger is gecertificeerd door een onafhankelijke instantie. U kunt er dus zeker van zijn dat uw documenten op een verantwoorde manier worden vernietigd.

Hoe werkt eenmalige archiefvernietiging op locatie?

 1. U neemt contact op met een gecertificeerd bedrijf voor archiefvernietiging.
 2. U maakt een afspraak voor de vernietiging.
 3. De vernietiger komt naar u toe met een mobiele vernietigingsmachine.
 4. De vernietiger vernietigt uw archief ter plekke.
 5. U ontvangt een vernietigingscertificaat.

Contacteer een gecertificeerd bedrijf voor archiefvernietiging

Wilt u meer weten over eenmalige archiefvernietiging op locatie? Neem dan contact op met een gecertificeerd bedrijf voor archiefvernietiging. Zij kunnen u adviseren over de beste oplossing voor uw situatie.

Prijzen

De prijzen voor eenmalige archiefvernietiging op locatie variëren afhankelijk van de hoeveelheid en het soort documenten dat moet worden vernietigd. U kunt een offerte aanvragen bij een gecertificeerd bedrijf voor archiefvernietiging.

Conclusie

Eenmalige archiefvernietiging op locatie is een snelle, veilige en efficiënte manier om uw vertrouwelijke documenten te vernietigen. Dit kunt u uitbesteden aan ASK Mobiele Data Vernietiging. Vraag hier een offerte aan!

| ASK | Nieuws

Heeft u een archief vol met papieren documenten die u wilt vernietigen? Dan is mobiele archief en papiervernietiging op locatie de oplossing voor u. Met deze service komt een mobiele vernietiging machine naar uw locatie en vernietigt uw papieren documenten op een veilige en efficiënte manier.

Voordelen van mobiele archief en papiervernietiging op locatie:

 • Gemakkelijk en snel: U hoeft uw papieren documenten niet zelf te vervoeren naar een vernietigingslocatie. De mobiele vernietiging machine komt naar uw locatie en vernietigt uw documenten direct voor uw deur.
 • Veilig: De mobiele vernietiging machine is voorzien van de modernste veiligheidsvoorzieningen om uw documenten te beschermen tegen diefstal of misbruik.
 • Efficiënt: Mobiele archief en papiervernietiging op locatie is een zeer efficiënte manier om grote hoeveelheden papieren documenten te vernietigen.

Hoe werkt het?

Wanneer u mobiele archief en papiervernietiging op locatie wilt laten uitvoeren, neemt u contact op met een gespecialiseerd bedrijf. Dit bedrijf zal een afspraak met u maken om de mobiele vernietiging machine bij u af te leveren. Vervolgens kunt u uw papieren documenten in de mobiele vernietiging machine deponeren. De documenten worden vervolgens direct vernietigd door middel van een gecertificeerde vernietigingsmethode.

Voor wie is mobiele archief en papiervernietiging op locatie geschikt?

Mobiel archief en papiervernietiging op locatie is geschikt voor bedrijven, organisaties en particulieren die een grote hoeveelheid papieren documenten willen vernietigen. Het is een ideale oplossing voor bedrijven die regelmatig papieren documenten vernietigen, zoals accountantskantoren, advocatenkantoren en overheidsinstellingen.

Conclusie:

Mobiel archief en papiervernietiging op locatie is een veilige, efficiënte en gemakkelijke manier om uw papieren documenten te vernietigen. Het is een ideale oplossing voor bedrijven, organisaties en particulieren die een grote hoeveelheid papieren documenten willen vernietigen.

| ASK | Nieuws

In de huidige digitale wereld is Data vernietigen een belangrijk onderdeel van informatiebeveiliging. Door data op de juiste manier te vernietigen, voorkom je dat deze in verkeerde handen valt. Dit kan leiden tot identiteitsfraude, financiële schade of zelfs spionage.

Waarom datavernietiging belangrijk is

Datavernietiging is belangrijk om de volgende redenen:

 • Beveiliging: Door data op de juiste manier te vernietigen, voorkom je dat deze in verkeerde handen valt. Dit kan leiden tot identiteitsfraude, financiële schade of zelfs spionage.
 • Naleving: In veel gevallen is datavernietiging verplicht op grond van wet- en regelgeving.
 • Besparing: Door data op de juiste manier te vernietigen, bespaar je op de kosten van opslag en verwijdering.

Verschillende methoden van datavernietiging

Er zijn verschillende methoden van datavernietiging, die geschikt zijn voor verschillende soorten data. De meest voorkomende methoden zijn:

 • Magnetische overschrijving: Hierbij wordt de data op de harddisk overschreven met willekeurige data.
 • Fysieke vernietiging: Hierbij wordt de harddisk of andere datadrager fysiek vernietigd, bijvoorbeeld door te slijpen, te verbranden of te verpulveren.
 • Chemische vernietiging: Hierbij wordt de data op de harddisk of andere datadrager vernietigd met chemicaliën.

Tips voor veilige datavernietiging

Om ervoor te zorgen dat datavernietiging op een veilige manier wordt uitgevoerd, is het belangrijk om de volgende tips te volgen:

 • Gebruik een professionele datavernietiger: Een professionele datavernietiger zorgt ervoor dat de data op een veilige en efficiënte manier wordt vernietigd.
 • Volg de richtlijnen van de wet- en regelgeving: In veel gevallen zijn er richtlijnen voor datavernietiging opgesteld door de overheid of Europese Unie.
 • Houd een logboek bij: Houd een logboek bij van alle datavernietigingsactiviteiten. Dit kan nuttig zijn bij een audit.

Conclusie:

Datavernietiging is een belangrijk onderdeel van informatiebeveiliging. Door data op de juiste manier te vernietigen, voorkom je dat deze in verkeerde handen valt. Er zijn verschillende methoden van datavernietiging, die geschikt zijn voor verschillende soorten data. Het is belangrijk om de juiste methode te kiezen en de richtlijnen van de wet- en regelgeving te volgen.

Wil je meer weten over datavernietiging? Neem dan contact op met een professionele datavernietiger.


| ASK | Nieuws

Prive vertrouwelijk papier vernietigen

 

Privé of als ZZP’er vertrouwelijke papieren, archief en administratie veilig vernietigen?

Kom naar onze vertrouwelijke papiervernietiging en archiefvernietiging dag speciaal voor particulieren en ZZP’ers!

Op Zaterdag 18 mei 2024 tussen 9:00 en 12:00 uur organiseert ASK Mobiele Archiefvernietiging een vertrouwelijke papiervernietiging dag voor particulieren en ZZP’ers. Op deze dag kunt u uw vertrouwelijke papieren, dossiers, archieven en documenten veilig laten vernietigen.

U kunt uw papieren persoonlijk deponeren in een door ons beschikbaar gestelde 240 liter container*. De inhoud hiervan wordt meteen in uw bij zijn vernietigd. Zo ziet en weet u zeker dat uw documenten op een veilige manier zijn vernietigd.

Onze vernietigingsmachines voldoen aan de hoogste beveiligingseisen. Uw documenten worden versnipperd tot onleesbare snippers.

U ontvangt na afloop direct een vernietigingscertificaat als bewijs.

Deze dag is de ideale gelegenheid om uw oude vertrouwelijke documenten, dossier, administratie en complete ordners met inhoud op een veilige manier te laten vernietigen!

 
 • Datum: zaterdag 18 mei 2024
 • Tijd: 9:00 t/m 12:00
 • Locatie: Kasteeldreef 38 K 5236 XL Den Bosch (Empel)
 • Let op: ingang poort Jasper Scooters!
 • AFSPRAAK NIET NODIG, VRIJE INLOOP

 

 *240 liter container      Inhoud 240 liter container:  
    Tarief per container Pinnen € 50,= incl BTW        

 

240 liter container

     * Harddisk vernietiging    
     Per harddisk  
       Tarief per harddisk pinnen € 10,= incl BTW 

Harddisk vernietigen

| ASK | Nieuws

Op 25 mei a.s. gaat de nieuwe privacywet in: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Vanaf dan wordt het bedrijfsleven verplicht nog nauwkeuriger om te gaan met persoonlijke gegevens, zowel op papier als digitaal. De voorbereidingen die de bedrijven, overheden en instellingen treffen zijn vooral gericht op de bescherming van digitale gegevens, wat men hierbij vergeet dat de meeste veiligheidsincidenten zich juist met onkundig eenmalige archiefvernietiging en dagelijkse papiervernietiging voordoen. De maatregelen die de overheid en bedrijven treffen om papier te vernietigen is vaak niet voldoende. Doordat de technieken voor het herconstructueren van papieren archieven steeds beter wordt is het gewoon vernietigen niet meer afdoende. Door dit gegeven moeten er veel strengere eisen gesteld worden aan archiefvernietiging en papiervernietiging wil men kunnen blijven voldoen aan de AVG. AVG en privacy Bij de nieuwe AVG moeten alle persoonsgegevens op papier niet alleen uiterst precies worden opgeslagen, ook zal de ontdoener er ook zorg voor moeten dragen dat deze gegevens zorgvuldig worden vernietigd. Dit simpelweg zodat ze uiteindelijk niet in de verkeerde handen terecht kunnen komen. De enige manier om 100% zekerheid te verkrijgen dat uw papier en archief volgens de AVG richtlijnen worden vernietigd is om dit daadwerkelijk bij u voor de deur te laten vernietigen.  

 

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

25 mei 2018 zal deze nieuwe wet in werking gaan: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Door deze Wet zal in heel Europa dezelfde regels rond privacy gaan gelden, dit met grote gevolgen voor de bedrijven die met persoonlijke en vertrouwelijke gegevens werken, zowel papier als digitaal. De AVG geeft richtlijnen hoe persoonlijke informatie moet worden opgeslagen. Zorg dus voor een adquate externe partij die op locatie deze gegevens vernietigd. Tip: Lees altijd de algemene voorwaarden wanneer u niet voor vernietiging op locatie kiest. Vaak zult dan achterkomen dat dergelijke bedrijven u geen enkele garantie bieden.

| ASK | Nieuws

Onze overheid stelt vaak dat mensen hun privacy dienen op te geven om veiligheid te waarborgen, volgens ons klopt deze manier van beargumenteren niet. Privacy is namelijk een van de meeste belangrijke vorm van veiligheid. Het is maar al te vaak dat zaken zoals internet criminaliteit wordt voorkomen omdat de privacy gegevens niet beschikbaar zijn om de misdaad te plegen.

Daarom dat men deze gegevens ook via een slinkse manier “fishing” genaamd probeert te verkrijgen. Hoe meer vertrouwelijke gegevens van de burger gedeeld wordt door instanties, overheden en het bedrijfsleven des te groter de kans wordt dat kwaadwillende deze informatie vroeg of laat in handen krijgen. Aan de ene kant worden we gewaarschuwd tegen fishing en cybercrime en aan de andere kant is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om als crimineel aan al deze informatie te komen.

| ASK | Nieuws

identiteitsfraude archiefvernietigingDe politie geeft een waarschuwing af om geen foto’s van identiteitskaart of rijbewijs op het internet te zetten, dit om te voorkomen dat identiteitsfraude plaats vindt.De politie ziet dat de laatste tijd steeds meer mensen bij het behalen van hun rijbewijs of het ontvangen van identiteitskaart hiervan een kopie op het internet plaatsen. Vaak gebeurt dit op Facebook of via Twitter.

| ASK | Nieuws

vertrouwelijke-informatie-stelenMinimaal 9 miljard euro of ongeveer 1,6% van het bruto nationaal product kost het onze economie jaarlijks aan Cybercrime.

Dit is de conclusie uit een onderzoek van een internet beveiliging bedrijf en het Center for Strategic and International Studies.

Uit hun rapport blijkt dat de wereldwijde kosten van deze vorm van vertrouwelijke gegevens diefstal ongeveer 326 miljard euro bedragen.

| ASK | Nieuws

Een ISO certificaat of een vernietigingsbewijs van een archiefvernietigingorganisatie heeft geen enkel wettelijke grondslag.

Het EN-ISO9001: 2000 en het CA-certificaat is een kwaliteitssysteem dat door de leden van de FNOI branchevereniging is opgesteld. Het beschrijft de bedrijfsprocessen waarbij papier wordt verkleind tot grove stukken. Het is een garantie zonder sanctie. Deze certificaten hebben een commercieel doel. Als opdrachtgever bent u en blijft u verantwoordelijk als er in het proces wat fout gaat. U bepaalt namelijk middelen en doel. Nog maar niet te praten over de imagoschade die u als organisatie oploopt als vertrouwelijke informatie op straat beland!