Web
Analytics
Skip to main content

BEL GRATIS: 0800 666 5555

HDD Harddisk harde schijf vernietiging

Aangesloten bij NAID voor archief vernietigen met 100% garantie

Aangesloten bij i-SIGMA voor archief vernietigen met 100% garantie.

Dagelijks vertrouwelijk papier vernietigen

papiervernietiging

 

Voor dagelijkse papiervernietiging kunt u gebruik maken van onze speciaal ontworpen security boxen. Deze zijn afsluitbaar en voorzien van een postgleuf en doordoor uitermate geschikt voor het tijdelijk opslaan en vernietigen van het dagelijks geproduceerde vertrouwelijk materiaal op uw eigen locatie.

 

De boxen worden door ons kosteloos geplaatst. De afmetingen van de security box 240l zijn:

108cm(h) * 58cm(b) * 73cm(d).

 

U heeft keuze uit onderstaande ledigingfrequenties:

  • lediging per week
  • lediging per twee weken
  • lediging per maand
  • op afroep

 

De uiteindelijke kosten worden bepaald door het aantal en de ledigingsfrequentie van de security box(en) die wij bij u geplaatst hebben.

 

Live uw papiervernietiging volgen op onze full-color monitor:

Mobiele cameraASK versnippert uw papier bij u voor de deur in een compleet afgesloten full-color camera gecontroleerde ruimte die voor derden niet toegankelijk is. Door middel van een digitale monitor aan de zijkant van onze mobiele papiervernietiger kunt u het gehele papiervernietigingsproces live tot de laatste snipper volgen en controleren. Zo bent u niet alleen verzekerd van de beste papiervernietiging die er in Nederland te krijgen is, maar u voldoet daarnaast namelijk ook nog eens volledig aan de Wet Privacy Persoonsgegevens en alle eisen die de wet daaraan stelt.

 

Betalen met pin geeft u recht op 2,5 % extra korting:

mobiele_pin_automaatHet is mogelijk om na de papiervernieting meteen via een PIN transactie te betalen aan de chauffeur. Al onze chauffeurs beschikken namelijk over een mobiele pinautomaat. U heeft dan recht op 2,5 % extra korting op uw factuurbedrag. Vraag naar de voorwaarden!