Web
Analytics
Skip to main content

BEL GRATIS: 0800 666 5555

HDD Harddisk harde schijf vernietiging

Aangesloten bij NAID voor archief vernietigen met 100% garantie

Aangesloten bij i-SIGMA voor archief vernietigen met 100% garantie.

Tarieven archiefvernietiging - papiervernietiging

Eenmalige archiefvernietiging:

Elke archiefvernietiging of papiervernietiging opdracht is maatwerk. Vragen zoals hoeveel archief gaat u aanbieden, de hoedanigheid hiervan en de bereikbaarheid zijn o.a. direct van invloed op de uiteindelijke kosten - tariefstelling.

 

Wij werken met één eerlijk transparant ALL-IN kg tarief, dus geen addertjes onder het gras! Wij wegen het archief onder uw toezicht op een geijkte digitale weegschaal. U betaalt dus precies voor wat u aanbiedt ongeacht de tijd die we ermee bezig zijn. Kortom, geen ontransparante facturatie op basis van tijd waarbij de vernietigingsmachine vaak een te beperkte capaciteit heeft zodat een klus die bij ons 1 uur duurt bij een ander maar liefst 4 uur duurt! Zo voorkomt u dat u achteraf aanzienlijk duurder uit bent dan u voorzien had! Wij rekenen het verschil waaruit blijkt dat wij sneller en daardoor goedkoper zijn graag voor u uit!

 

Neem contact met en wij verzorgen u binnen 1 uur een vrijblijvende offerte met daarin een tarief - prijs op maat.

 

Security boxen voor het dagelijks geproduceerde vertrouwelijkpapier:

De security-boxen worden per stuk tegen een afgesproken voordelig all-in tarief per lediging gefactureerd.

 

Betalen met pin geeft u recht op 2,5 % extra korting:

mobiele_pin_automaatHet is mogelijk om na de archiefvernietiging / papiervernieting meteen via een PIN transactie te betalen aan de chauffeur. Al onze chauffeurs beschikken namelijk over een mobiele pinautomaat. U heeft dan recht op 2,5 % extra korting op uw factuurbedrag. Vraag naar de voorwaarden!

 

 

 

Voor al onze diensten geldt:

Wij berekenen geen extra tijdsfacturatie bovenop het all-in kg of security-box tarief en ook geen extra milieutoeslagen of administratie kosten!
In het All-in tarief zijn zowel de daadwerkelijke vernietiging ter plaatse als de afvoerkosten volledig inbegrepen. Kortom het All-in tarief omvat het gehele traject van A tot Z. (exclusief B.T.W.)