Web
Analytics
Skip to main content

BEL GRATIS: 0800 666 5555

HDD Harddisk harde schijf vernietiging

Aangesloten bij NAID voor archief vernietigen met 100% garantie

Aangesloten bij i-SIGMA voor archief vernietigen met 100% garantie.

Eenmalige archiefvernietiging op locatie: snel, veilig en efficiënt

Hebt u een grote hoeveelheid vertrouwelijke documenten die u moet vernietigen? Dan is eenmalige archief vernietiging op locatie een goede oplossing. Met deze dienst komt een gecertificeerd bedrijf naar u toe om uw archief ter plekke te vernietigen.

Voordelen van eenmalige archief vernietigen op locatie

  • Snel en efficiënt: U hoeft uw archief niet zelf te vervoeren of te verpakken. De vernietiger komt naar u toe en vernietigt uw archief in een mum van tijd.
  • Veilig: De vernietiger gebruikt een gecertificeerde methode om uw documenten onherstelbaar te vernietigen. U ontvangt een vernietigingscertificaat als bewijs.
  • Betrouwbaar: De vernietiger is gecertificeerd door een onafhankelijke instantie. U kunt er dus zeker van zijn dat uw documenten op een verantwoorde manier worden vernietigd.

Hoe werkt eenmalige archiefvernietiging op locatie?

  1. U neemt contact op met een gecertificeerd bedrijf voor archiefvernietiging.
  2. U maakt een afspraak voor de vernietiging.
  3. De vernietiger komt naar u toe met een mobiele vernietigingsmachine.
  4. De vernietiger vernietigt uw archief ter plekke.
  5. U ontvangt een vernietigingscertificaat.

Contacteer een gecertificeerd bedrijf voor archiefvernietiging

Wilt u meer weten over eenmalige archiefvernietiging op locatie? Neem dan contact op met een gecertificeerd bedrijf voor archiefvernietiging. Zij kunnen u adviseren over de beste oplossing voor uw situatie.

Prijzen

De prijzen voor eenmalige archiefvernietiging op locatie variëren afhankelijk van de hoeveelheid en het soort documenten dat moet worden vernietigd. U kunt een offerte aanvragen bij een gecertificeerd bedrijf voor archiefvernietiging.

Conclusie

Eenmalige archiefvernietiging op locatie is een snelle, veilige en efficiënte manier om uw vertrouwelijke documenten te vernietigen. Dit kunt u uitbesteden aan ASK Mobiele Data Vernietiging. Vraag hier een offerte aan!