Web
Analytics
Skip to main content

BEL GRATIS: 0800 666 5555

HDD Harddisk harde schijf vernietiging

Aangesloten bij NAID voor archief vernietigen met 100% garantie

Aangesloten bij i-SIGMA voor archief vernietigen met 100% garantie.

Eenmalige archiefvernietiging

De Mobiele Archief en Papier vernietiging machines van ASK zijn uitermate geschikt voor vernietiging van kleine, grote en bulkhoeveelhedenarchief. Dit zonder het archief van te voren te ontdoen van nietjes, bindsystemen, ordners, verhuis en archiefdozen. Dit scheelt uiteraard een hoop tijd, irritatie en geld. Daarnaast komen er ook geen ongewenste handen aan en in uw vertrouwelijk archief! Dit zou wel het geval zijn wanneer u het zomaar meegeeft aan derden. Bij ASK verdwijnt het direct op uw locatie en onder uw toezicht de versnipperaar in!

 

Op afspraak komt een van onze mobiele archiefvernietigers bij u voor rijden. U dient er dan zorg voor te dragen dat het archief klaar staat. Wij hebben standaard 2 afgesloten containers in onze vrachtwagen staan die wij inzetten om uw archief in een gesloten circuit naar de vrachtwagen te transporteren (mag ook op pallets, tpg karren of in gaascontainers etc... worden aangeboden). Vervolgens wordt de inhoud van de container in de vrachtwagen direct in de archiefvernietiger gekanteld. Binnen enkele minuten zijn al uw vertrouwelijke gegevens daadwerkelijk onder uw toezicht, bij u voor de deur versnipperd. Zo garanderen wij U 100% zekerheid van vernietiging.

Het systeem is absoluut waterdicht en zorgt ervoor dat niemand van buitenaf bij uw archief kan of in aanraking komt met uw vertrouwelijke stukken. En daar gaat het uiteraard toch om!

 

Live uw archiefvernietiging volgen op onze full-color monitor:

Mobiele camera

ASK versnippert uw archief bij u voor de deur in een compleet afgesloten full-color camera gecontroleerde ruimte die voor derden niet toegankelijk is. Door middel van een digitale monitor aan de zijkant van onze mobiele archiefvernietiger kunt u het gehele vernietigingsproces live tot de laatste snipper volgen en controleren. Zo bent u niet alleen verzekerd van de beste archiefvernietiging die er in Nederland te krijgen is, maar u voldoet daarnaast ook nog eens volledig aan de Wet Privacy Persoonsgegevens en alle eisen die deze wet daaraan stelt.

 

Betalen met pin geeft u recht op 2,5% extra korting:

mobiele_pin_automaatHet is mogelijk om na de archiefvernieting meteen via een PIN transactie te betalen aan de chauffeur. Al onze chauffeurs beschikken namelijk over een mobiele pinautomaat. U heeft dan recht op 2,5 % extra korting op uw factuurbedrag. Vraag naar de voorwaarden!