U bent hier: Home Archiefvernietiging Dagelijks papier

Dagelijks vertrouwelijk papier Nederland


container papiervernietiging archiefvernietigingDe Security boxen (afsluitbaar en voorzien van postgleuf) zijn speciaal ontworpen voor het tijdelijk opslaan en vernietigen van het dagelijks geproduceerde vertrouwelijk materiaal op uw locatie. Deze boxen worden kosteloos geplaatst. De afmetingen van een Security box 240l zijn: 108 cm (h) * 58 cm (b) * 73 cm (d).

U heeft keuze uit onderstaande ledigingfrequenties:

  • lediging per week
  • lediging per twee weken
  • lediging per maand
  • op afroep

De uiteindelijke kosten worden bepaald door het aantal en de ledigingsfrequentie van de Security box(en) die wij bij u geplaatst hebben.

Live uw archiefvernietiging volgen op onze full-color monitor:

Mobiele camera

ASK versnippert uw archief bij u voor de deur in een compleet afgesloten full-color camera gecontroleerde ruimte die voor derden niet toegankelijk is.
Door middel van een digitale monitor aan de zijkant van onze mobiele papiervernietiger kunt u het gehele vernietigingsproces live tot de laatste snipper volgen en controleren.

Zo bent u niet alleen verzekerd van de beste document vernietiging die er in Nederland te krijgen is! U voldoet daarnaast namelijk ook nog eens volledig aan de Wet: Privacy Persoonsgegevens en alle eisen die de Wet daaraan stelt.

Wilt u meer weten? Klik hier voor aanvullende papiervernietiging informatie!

 

 

knop_offerte

Of bel:

con_tel 0800-666 5555

con_tel 073-648 0008

con_tel 070-323 6699

con_tel 010-820 9876

con_tel 030-820 1295